Izvor: ALO.RS
30.09.2023 u 08:07
0

DA LI JE KRAJ RATA NA VIDIKU? Putin objavio planove za 2024. godinu

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je da će u planu budžeta za sledeću godinu izdvojiti više sredstava za finansiranje rata u Ukrajini, uprkos tome što je jedan visoki zvaničnik Kremlja sugerisao da bi uskoro moglo da dođe do okončanja sukoba.

AFP je pre dva dana objavio dokument ruskog Ministarstva finasija u kom se navodi da će Rusija povećati vojni budžet za skoro 70 odsto.

PUTIN: Zemlje „zlatne milijarde“ eksploatišu ostatak sveta

Ova povećanja, dolaze nekoliko dana nakon što je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov sugerisao da bi Rusija mogla da prizna granice Ukrajine pod određenim uslovima.

Tokom konferencije za novinare u UN Lavrov je rekao kako je njegova zemlja spremna da prizna granice Ukrajine koje su dogovorene Deklaracijom o nezavisnosti ukoliko Kijev ostane neutralan i odustane od članstva u NATO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter