Izvor: objektiv
15.03.2022 u 13:35
0

DA LI JE OVO BIO ZNAK DA ĆE POČETI RAT? Kip svetog Mihaela je „prokvario“ iz čela….Katolička crkva za ovo nema objašnjenje!

Katolička novinska agencija CNA izvestila je pre nekoliko dana da je 23. februara, praktično nekoliko sati pre početka rata u Ukrajini, kip svetog Mihaela “prokrvario” je u domu Alicije Martinez, 57-godišnjakinje iz Brumfielda u Koloradu.

Martinez je novinarima pomenute agencije kazala da za fenomen nema objašnjenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Razgovarala sam telefonom kada je jedan od cimera tresući se dotrčao u moju sobu i rekao mi da hitno dođem nešto da vidim. Pošla sam za njim i ugledala kip svetog Mihaela kako krvari iz čela. Ta tekućina nalik krvi kapala je kao što kaplje krv kada se posečete – prepričala je Martinez.

Ona je odmah potom kontaktirala jednog sveštenika iz Meksika, koji joj je kazao da krvarenje ne nosi uz sebe lošu poruku, da još više moli i svoj dom smatra blagoslovljenim.

Zanimljivo, priča u nastavku kaže da je kip navodno prestao da krvari nakon što je krv dotakla đavola po kom Mihael gazi, a u međuvremenu se oglasio i Mark Has, direktor za odnose s javnošću nadbiskupije Denvera.

On je za Katoličku novinsku agenciju potvrdio da će nadbiskupija istražiti prijavljeni događaj, dok je Horhe de Los Santos, pastor u obližnjem Komers Sitiju, pojasnio da crkva neće zauzimati stav sve dok dugotrajna, temeljna i složena istraga ne bude dovršena.

Martinez je u međuvremenu uklonila svoj video na Fejsbuku jer su počeli da je napadaju kako je izmislila “krvarenje” radi pažnje na društvenim mrežama.

– Ono čemu sam svedočila bilo je stvarno, nešto za šta ne postoji racionalno objašnjenje. Za mene je taj događaj imao božansko značenje i odbijam svaku insinuaciju da mi je na pameti bilo da prevarim nekog – rekla je za CNA.

Inače, sveti Mihael (Mihovil, Mihajlo) je, prema biblijskoj tradiciji, arhangel koji se u Bibliji spominje pet puta.

Veruje se da je zapovednik nebeske vojske u ratu protiv Luciferovih sila tokom Nebeskog rata. Mihael je također zaštitnik policajaca i vojnika, a zatim i padobranaca i borbenih pilota.

Ujedno je i zaštitnik Kijeva, a njegov kip postavljen je na Trgu nezavisnosti prestonici Ukrajine, piše CNA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter