Izvor: Happy BSC
08.11.2022 u 13:58
0

DA LI ŽELITE GOVEĐI MEDALJON? Ursula fon der Lajen naljutila Evropljane jednim tvitom (VIDEO)

Korisnici interneta društvenih mreža oštro su reagovali na izjave šefice Evropske komisije Ursule fon der Lajen o pitanjima životne sredine o kojima se raspravljalo na klimatskoj konferenciji COP27 u Egiptu.

FON DER LAJEN NIJE STIGLA U CRNU GORU: „Zbog lošeg vremena morala sam da odložim moju posetu“

– Suočavamo se sa mnogim izazovima, ali klimatske promene su najveći – rekla je ona.

– Klima se menja brže od naše sposobnosti da se prilagodimo. Hajde da ne idemo autoputem u pakao, nego zaradimo svoju čistu kartu za raj! Uradimo ovo zajedno – napisala je na Tviteru. 

Mnogi komentatori su rekli da se ne slažu sa takvim prioritetima usred ekonomske krize. Neki su rekli da je preskupo lično održati veliki sastanak predstavnika različitih zemalja, kako u pogledu finansija tako i u pogledu uticaja na životnu sredinu, prenosi RIA Novosti. 

– Da li ste već izabrali šta ćete naručiti na konferenciji? Da li želite medaljon od junećeg mesa, goveđe meso sa roštilja, brancin ili raviole sa kajmakom? Nisam pronašao veganska jela od mesa – podsmehnuo se jedan od korisnika Tvitera, misleći na meni jela koja su servirana uglednim gostima na konferenciji koja se pojavila na Internetu.

– Najveći problem sa kojim se suočavamo je kako da očistimo našu političku klasu od dvostrukih standarda, korupcije i favorizovanja! Zadatak je da zadržimo vladajuću klasu na kratkoj uzici da nam služi. To je problem – napisao je korisnik. 

– Zašto ova konferencija uopšte nije virtuelna, tako da ne morate da letite kroz pola zemlje, ona takođe zagađuje životnu sredinu? Mislim da ne radimo pravu stvar – upitao je korisnik Tvitera. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter