Izvor: TANJUG
30.10.2022 u 09:26
0

DETALJI UŽASNE NOĆI VEŠTICA IZ JUŽNE KOREJE: Većina žrtava stampeda devojke između 18 i 30 godina

 Većina poginulih i povređenih u stampedu u Seulu su devojke između 18 i 30 godina, a skoro trećina stradalih su žene, saopštio je danas portparol Spasilačke službe Južne Koreje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Ukupno, 233 osobe su žrtve incidenta, od kojih je 151 podlegla povredama, dok je 82 povređeno. Većina nastradalih su tinejdžeri i osobe mlađe od 30 godina, od toga 54 muškaraca i 97 žena -naveo je portaprol. 

On smatra da je ovakav odnos najverovatnije zbog slabije građe mladih devojaka u poređenju sa muškarcima.

Prema najnovijim podacima, tri Ruskinje su među poginulima, a život su izgubila 22 strana državljana.

Do tragedije u Seulu je došlo tokom proslave Noći veštica u subotu uveče, kada je došlo do meteža u strmoj uzanoj ulici, gde se našlo nekoliko stotina ljudi, koji su pokušavali jedni preko drugih da izađu odatle.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter