Izvor: Happy BSC
25.10.2021 u 11:37
0

DEVOJČICA PROŠLA PAKAO U ŠKOLI! Roditelji ostali u šoku kada su videli šta rade Sofiji koja ima Daunov sindrom: „Nastavnici mi umalo nisu UBILI ĆERKU“

Otac učenice jedne škole u Floridi ispričao je za medije jezivu priču zbog koje su roditelji devojčicu momentalno ispisali iz škole.

Naime, njegova ćerka ima Daunov sindrom, a nastavnici u školi su je terali da nosi masku protiv korone, tako što su joj istu vezivali za glavu šest nedelja! Otac je prokomentarisao da dugo nije znao šta se u školi dešava. Najgora scena bila je, kako kaže, kada je video svoju ćerku kako izlazi iz školskog autobusa, a maska joj je skroz zavezana za lice i natopljena pljuvačkom. 

PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČNE SCENE IZ SICILIJE! Nezapamćeno nevreme nanelo ogromnu štetu, ima nestalih! (VIDEO)

Kako kaže, zabrinuti otac, njegova ćerka Sofija ima uvećan jezik i mora da diše na usta, što vezivanje maske preko usta i nosa dosta otežava stvar za disanje. Otac je naglasio da iz škole nikada nisu rekli niti pitali da mala Sofija nosi masku.

– Učenik je dobio izuzeće od medicinske maske čim je majka uputila zahtev rukovodstvu škole. Školski okrug istražuje i prikuplja sve činjenice. Nastojimo da osiguramo da svaki učenik ima najbolje moguće obrazovno iskustvo i nastavićemo sa tim naporima – rekao je glavni službenik za strateške komunikacije u državnim školama Brevard Rasel Bran u izjavi za Foks.Stil je rekao da je sabrao emocije i sastao se sa školskim zvaničnicima 12. oktobra, gde je rekao da je osoblje priznalo da je vezivalo masku za njenu glavu ili je držalo šnalama za kosu šest nedelja.

PROČITAJTE JOŠ: EKSPLOZIJA NA UNIVERZITETU! Ima poginulih!

Kasnije, otac je Sofiju zbog ovih stvari ispisao Sofiju iz škole, i takođe, pozvao advokata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter