Izvor: tanjug
25.10.2021 u 11:17
0

KORONA U RUSIJI: Najveći broj zaraženih od početka pandemije

U Rusiji je zabeleženo 37.930 novih slučajeva korona virusa u poslednja 24 časa, što je najveći dnevni broj od početka pandemije, saopštio je danas Krizni centar za borbu protiv korona virusa.

Ukupan broj zaraženih sada iznosi 8.279.573.

Prema podacima Kriznog centra, stopa rasta korona virusa u Rusiji iznosi 0,46 odsto.

PROČITAJTE JOŠ: IMUNIZACIJA U RUSIJI: Rusima dva slobodna dana za vakcinaciju

Broj preminulih od kovid-19 u poslednjih 24 časa iznosi 1.069, što je za šest smrtnih slučajeva manje u odnosu na rekordan broj zabeležen u subotu, koji je iznosio 1.075.

Suočene sa pogoršanjem stope zaraze i sporom vakcinacijom, vlasti će ove nedelje uvesti strože mere u pokušaju da obuzdaju širenje pandemije.

PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČNE SCENE IZ SICILIJE! Nezapamćeno nevreme nanelo ogromnu štetu, ima nestalih! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin prošle nedelje je izjavio da će od 30. oktobra do 7. novembra biti na snazi plaćeni neradni dani.

Od četvrtka, Moskva će uvesti najstrože mere zatvaranja od juna 2020. godine, tako da će ostati otvorene samo esencijalne prodavnice poput supermarketa i apoteka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter