Izvor: Tanjug
26.09.2022 u 15:57
0

Direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju Rafael Grosi: „Svet se nalazi pred velikom istorijskom prekretnicom“

Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Manuel Grosi istakao je, povodom Generalne skupštine agencije UN u Beču, da se svet nalazi pred velikom istorijskom prekretnicom.

Grosi je, u izjavi srpskim novinarima, rekao da je svet suočen sa mnogo izazova, od izazova bezbednosti snabdevanja energijom do sigurnosti snabdevanja namirnicama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Sve su to problemi i izazovi gde IAEA, kao organizacija koja stavlja nauku i hajtek dostignuća na raspolaganje građanima, može dati svoj doprinos u njihovom prevazilaženju“, objasnio je Grosi.

Generalni direktor IAEA, koji je prisustvovao otvaranju izložbe o Nikoli Tesli u bečkom sedištu UN, ukazao je da je Tesla jedno od najvećih imena sveta, koji je prepoznat kao veliki naučnik, čija su otkrića doprinela modernoj ekonomiji.

PAO PRITISAK GASA U JEDNOM OD KRAKOVA „SEVERNOG TOKA 2“: U toku istraga

U vezi saradnje sa Srbijom Grosi je najavio da planira da pojača kooperaciju i najavio da planira da poseti Beograd.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter