Izvor: informer.rs
02.01.2024 u 13:01
2

DOK KIJEV GORI EVO ŠTA PORUČUJE ZELENSKI: Snimak zastrašujućeg udara na Ukrajinu ledi krv (VIDEO)

Ruske snage izvele su napad na preduzeća ukrajinskog vojno-industrijskog kompleksa u Kijevu i njegovim predgrađima, koja su proizvodila rakete i dronove, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane Rusije.

„Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar preciznim oružjem dugog dometa i bespilotnim letelicama na preduzeća vojno-industrijskog kompleksa Ukrajine koja su proizvodila rakete i bespilotne letelice i remontovala naoružanje i vojnu opremu u Kijevu i njegovim predgrađima“, navedeno je u saopštenju, prenosi Interfaks.

Dodaje se da su meta napada bila i skladišta projektila, municije i avionskog naoružanja koje su isporučile zapadne zemlje.

Cilj udara je postignut i svi objekti su pogođeni, navedeno je u saopštenju.

Ukrajina je prethodno saopštila da je Rusija jutros izvela masovan raketni napad na Kijev i Harkov, u kojem su poginule četiri, a povređene 92 osobe.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da su četiri osobe poginule, a najmanje 92 povređene u ruskom napadu raketama i dronovima na Ukrajinu.

On je rekao da je Rusija od 31. decembra lansirala oko 170 jurišnih dronova Šahed i desetine različitih projektila na Ukrajinu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DOK KIJEV GORI EVO ŠTA PORUČUJE ZELENSKI: Snimak zastrašujućeg udara na Ukrajinu ledi krv (VIDEO)”

  1. Ovaj narkoman, ce stvarno zrtvovati celi jedan slavenski narod za svoje sizofrene interese.
    Uporno laze, jer ovi sa zapada vole da ih on laze, jednom jurisa prema Moskvi, jednom osvaja Krim, jednom pomera crtu sukoba za 100 km u danu.
    Ima li ko u toj Ukrajini da ustavi ovu budalu?

    10
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter