Izvor: Sputnik Srbija
16.08.2022 u 16:14
0

DOLAZAK MISIJE STRUČNJAKA IAEA PREKO KIJEVA NIJE BEZBEDNO: To znači da će u Zaporošku nuklearku ulaziti preko linije fronta!

Dolazak misije stručnjaka IAEA u Zaporošku nuklearnu elektranu preko Kijeva nije bezbedno, oni bi morali da prelaze liniju fronta, saopštio je zamenik direktora Odeljenja za neširenje i kontrolu naoružanja Ministarstva spoljnih poslova Rusije Igor Višnjevecki.

„Zamislite, šta znači preko Kijeva – znači da će u Zaporošku nuklearku ulaziti preko linije fronta. To je ogroman rizik, s obzirom da su ukrajinske oružane snage raznovrsne oružane formacije“, rekao je Višnjevecki.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski razgovarao sa Makronom o „RUSKOM NUKLEARNOM TERORIZMU“!

On je objasnio da se na strani Kijeva ne bore samo vojnici Ministarstva odbrane, već i predstavnici teritorijalne odbrane i neonacističkih bataljona koji nisu potčinjeni Ministarstvu odbrane Ukrajine.

„To jest, ti ljudi mogu da izvrše bilo kakvu provokaciju. Moglo bi se svašta desiti ako bi delegacija IAEA krenula preko linije fronta. Mogli bi je gađati ili nešto slično“, rekao je on.

Višnjevecki je naveo da je Rusija bila spremna da osigura bezbednu rutu, ali do putovanja IAEA nije došlo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter