Izvor: Tanjug
25.10.2022 u 18:27
0

EKSPLOZIJA U MELITOPOLJU Automobil pun improvizovanog eksploziva je dignut u vazduh, šestoro povređenih!

Broj ranjenih posle snažne eksplozije u ukrajinskom gradu Melitopolju u Zaporoškoj oblasti je porastao na šest, izjavio je proruski upravnik za unutrašnje poslove grada Andrej Židkov.

Među ranjenima je i 12-ogodišnje dete, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Eksplozija se dogodila u blizine zgrade holdinga Zamedia. Automobil pun improvizovanog eksploziva je dignut u vazduh…Režim u Kijevu je ponovo preduzeo akcije protiv civila“, dodao je Židkov.

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba demantovao je navode da Kijev planira upotrebu „prljavih bombi“!

Prethodno su ruski mediji objavili da je u eksploziji automobila u blizini zgrade jedne televizijske kuće u Melitopolju povređeno pet osoba, među kojima su zaposleni u TV i građani.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter