Izvor: Kurir.rs
14.12.2023 u 22:29
1

ERDOGAN OŠTRO UPOZORIO BAJDENA: „Amerika ima odgovornost da prekine rat u regionu“

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je američkom predsedniku Džou Bajdenu u telefonskom razgovoru da Sjedinjene Američke Države imaju istorijsku odgovornost za postizanje trajnog prekida vatre u Gazi što je pre moguće, saopštio je štab turskog predsednika.

Produbljivanje i produžavanje izraelskih napada u Gazi moglo bi imati negativne regionalne i globalne posledice, rekao je Erdogan Bajdenu, prenosi njegov štab.

„Istorijska odgovornost SAD-a je da osigura trajni prekid vatre u regionu što je pre moguće“, rekao je Erdogan.

ISTINA O KOJOJ NIKO NIJE SMEO DA GOVORI: „Ukrajina gubi rat iz ova dva razloga“

Erdogan je rekao da bi povlačenje američke bezuslovne potpore Izraelu moglo da osigura brzi prekid vatre i da su zahtevi za takvim potezom sve glasniji poslednjih dana u svetu i u SAD-u. Erdogan i Bajden razgovarali su još o procesu pristupanja Švedske NATO-u i odnosima Turske i SAD-a, uključujući pitanje prodaje američkog borbenog aviona F-16 Turskoj, saopštio je štab turskog predsednika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ERDOGAN OŠTRO UPOZORIO BAJDENA: „Amerika ima odgovornost da prekine rat u regionu“”

  1. Gospodine Erdogane I UN , neka se pokažu da li nešto vrede ili ne vrede kao da se svi predstavnici naroda svih država na svetu kojima su ugrožena prava žale svojim Upravama vodovoda a ne medjunarodnoj instituciji koja treba da im reši problem , što znači ništa od njih , žali bože zgrada koje se upotrebljavaju za to , radnih mesta po svetu u kojima sede ljudi ne zna se zašto i za šta primaju platu .
    Zato , pošto te ovakve kakve su UN ne vrede , treba mi da pripazimo u vezi lažne države na jugu naše zemlje , povezali smo mnogo stvari u vezi UN i a suštinksi ta se organizacija ne bavi ničim , makar se ne bavi pravednošću niti rešavanjem problema po svetu .
    Koji je zadatak UN , imaju li one pravila po kojima moraju da postupaju a da ta pravila ne tumače na milon raznih načina da bi bila izigrana, kada se bude pravila neka slična organizacija obratiti pažnju na izglasavanje pravila koja se mogu tumačiti samo na jedan jedini način shvatljiv svim narodima sveta, to ide u prilog poštenim političarima i narodima ovima drugima ne , a ovih prvih je ipak više po svetu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter