Izvor: Sputnik Srbija
06.08.2022 u 14:53
0

Erdogan predložio Putinu JEDNU BITNU STVAR, a tiče se sukoba u Ukrajini!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan jesaopštio da je predložio predsedniku Rusije da organizuje njegov sastanak sa ukrajinskim liderom Vladimirom Zelenskim.

„Uprkos svim poteškoćama na terenu, ja čvrsto verujem u to da će ukrajinska kriza biti rešena za pregovaračkim stolom. Još jednom sam napomenuo predsedniku Putinu da možemo da organizujemo njegov sastanak sa Zelenskim. Nastavićemo da razvijamo naš dijalog sa našim crnomorskim susedom, Rusijom, u svim oblastima kako bi dali svoj doprinos regionalnom i globalnom miru. Molim se da naši sastanci u Sočiju budu korisni za naš region, posebno za Tursku i Rusiju“, rekao je Erdogan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ERDOGAN OTKRIO DETALJE SASTANKA SA PUTINOM: Evo u čemu ruski lider podržava Tursku!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter