Izvor: Tanjug
16.11.2023 u 09:23
0

EU JOŠ JAČE PRST U OKO RUSIJI: U novom paketu sankcija EU protiv Rusije i sin Dmitrija Medvedeva i Putinova rođaka i dijamanti

U 12. paketu sankcija Rusiji, Evropska komisija predlaže uvođenje restriktivnih mera, između ostalih, protiv sina zamenika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrija Medvedeva, objavio je danas Gardijan na osnovu dokumenta u koji je imao uvid.

MOSKVA ĆE DIKTIRATI USLOVE: Zelenski neće dobro proći ukoliko dođe do pregovora sa Rusijom ANALIZIRAJU Amerikanci

Ilja Medvedev je na meti Evropske komisije zbog navodnog orkestriranja dezinformacione i propagandne kampanje u Ukrajini. Među 47 pojedinaca protiv kojih Komisija želi da uvede sankcije, nalazi se i rođaka ruskog predsednika Vladimira Putina Ana Civileva koja predsedava fondacijom „Branioci otadžbine“ koja podržava ruske vojnike koji se bore u Ukajini.

U središtu predloga, koje će lideri EU tek morati da odobre na sledećem samitu u decembru, nalazi se potpuna zabrana prodaje ruskih neobrađenih dijamanata u Evropskoj uniji, što bi moglo da umanji prihode Rusije za više od 4,5 milijardi evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter