Izvor: Alo
16.11.2023 u 09:49
0

MOGUĆ RAT U EVROPI, OGLASIO SE NEMAČKI MINISTAR ODBRANE: Vojska se sprema za crni scenario

Nemački ministar odbrane najavio rat u Evropi

Nemački ministar odbrane, Boris Pistorijus, izrazio je potrebu za ozbiljnim pripremama u svetlu potencijalnog velikog rata u Evropi.

U svojoj izjavi, ministar Pistorijus naglašava važnost da vojska i društvo budu u potpunosti spremni za moguće izazove koje nosi ratno stanje.Ovaj poziv dolazi u kontekstu rastućih geopolitičkih napetosti i nestabilnosti na evropskom kontinentu.

U svojoj izjavi, ministar Pistorijus naglašava važnost da vojska i društvo budu u potpunosti spremni za moguće izazove koje nosi ratno stanje.

Ovaj poziv dolazi u kontekstu rastućih geopolitičkih napetosti i nestabilnosti na evropskom kontinentu.

Prema ministru, važno je da se svi aspekti društva, uključujući i vojne strukture, pripreme za sve scenarije kako bi se osigurala bezbednost i stabilnost.

Ova izjava nije samo upozorenje na potencijalne rizike, već i poziv na akciju za jačanje odbrambenih kapaciteta i civilne pripremljenosti za sve izazove koji mogu nastati u budućnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter