Izvor: BSC HAPPY/TANJUG
19.10.2023 u 22:04
0

EVAKUISANO VIŠE OD 400 DOMOVA: Oluja Babet stigla do obala Britanije (VIDEO)

Oluja Babet stigla je do obala Engleske, Škotske i Severne Irske, a večeras su u priobalnim delovima tih zemalja na snazi upozorenja o teškim vremenskim uslovima.

Kako prenosi Skaj njuz, na pojedinim mestima istaknuta su i upozorenja opasnosti po život, a u gradu Brečinu u Škotskoj, stanovnicima je rečeno da se evakuišu.

Ukupno je više od 400 domova evakuisano zbog očekivanih poplava, a više od 4.000 objekata ostalo je bez struje zbog snažnih olujnih udara.

Meteorološka agencija u Velikoj Britaniji izdala je crveno upozorenje za delove Škotske jer se očekuju velike padavine danas i sutra, kao i zbog mogućnosti velikih poplava opasnih po život, a AP je preneo da je poslednji crveni meteo-alarm u Britaniji izdat pre tri godine.

ODJEKIVALE EKSPLOZIJE: Napadnute američke baze na Bliskom istoku – dronovi udarili na trupe u Siriji i Iraku!

Vlasti drugih zemalja severne Evrope takođe su se prpremile za oluju koja dolazi sa istoka, a danski mediji su javili da će taj region pogoditi verovatno pogoditi najveće poplave u poslednjih 110 godina. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter