Izvor: Kurir.rs
17.11.2023 u 14:01
0

UGLEDNA PROFESORKA SE PLAŠILA REAKCIJE SVOJE DECE: Evo koliko je Brižit čekala da stane na ludi kamen sa Makronom – šok

Brižit Makron je odložila brak sa budućim francuskim predsednikom za deceniju jer se plašila da bi životi njeno troje dece bili uništeni ozvaničavanjem njene veze sa dečakom njihovih godina, preneo je britanski list „Tajms“.

ZALAŽE SE ZA DVE DRŽAVE: Francuski predsednik Emanuel Makron „Ideja o Palestini i Izraelu kao dve države nije zastarela“

Brižit (70), bivša profesorka glume Emanuela Makrona (45) otkrila je detalje njihove romanse u učionici u intervjuu za časopis „Pari Mač“, kao i detalje svog života kao prve dame od 2017. godine.

Makron je imao 15 godina kada se zaljubio u Brižit Ozijer, 40-godišnju udatu ženu čija je kćerka Lorans bila njegova drugarica u katoličkoj školi Providans u Amijenu, na severu Francuske. Brižit je postepeno podlegla njegovim čarima i afera je izazvala skandal u provincijskom gradu Pikardi.

Makronovi roditelji, oboje lekari, poslali su ga u Pariz da nastavi školovanje, ali on je nastavio da održava kontakt sa Brižit.

„Glava mi je bila u haosu“, rekla je ona i dodala da je obuzeo „uragan“ kada joj je preminuo otac. „Emanuel je morao da ode u Pariz. Rekla sam sebi da će se zaljubiti u nekoga njegovih godina. Nije se dogodilo“, naglasila je ona. Odustala je od predavanja glume, ali je predavala francuski i latinski jezik.

„Jedina prepreka su bila moja deca. Čekala sam da im ne uništim živote. To je trajalo 10 godina… Možete zamisliti šta su slušali“ kazala je Brižit.

Međutim, kako je navela, nije želela da propusti svoj život.
„Ne znam kako bi moji roditelji, koji su bili uzor vernosti i dobrog obrazovanja, reagovali na naš brak“, rekla je ona.

Brižit je kazala da su se njena starija braća i sestre šalili na račun tračeva tako što su govorili da otac gleda sa neba „Pari Mač“.

Razvela se od svog supruga bankara Andre-Luja Ozijera, 2006. godine i udala se za Makrona 2007. godine, kada je on bio mladi državni službenik.

Njen sin sada ima 48 godina, tri godine je stariji od njenog drugog muža, a njene ćerke imaju 46 i 39 godina.

Ozijer nikada nije dao intervju i umro je 2019. godine.

Emanuel i Brižit vode miran život, ona priprema predsedniku doručak, a ponekad i večeru, čekajući da se vrati kući sa posla između 22 i 23 časova.

Dok njen suprug provodi dan koncentrišući se na politička pitanja, prva dama Francuske radi na obrazovanju odraslih u dobrotvorne svrhe. Kaže da je naučila da izdrži kritike koje nosi javni posao, a među njima i one koje se odnose na greške prilikom odabira garderobe.

Govoreći o stranim liderima, Brižit se pohvalno izjasnila o britanskom kralju i kraljici, koje je ugostila tokom državne posete u septembru.

Kada je došao kraljevski par, kako je navela, bila je zabrinuta, međutim, Kamila je izašla iz auta i poljubila je, a kralj Čarls je, kako je istakla, veoma kultivisan i zabavan.

Melanija Tramp, koja je posetila Jelisejsku palatu 2017. sa svojim suprugom, bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom, bila je veoma slatka, rekla je Brižit Makron.

„Ali ona čvrsto drži svog muža. Kada za večerom kucne na sat, njen muž shvata da je vreme da ustane i ode. On se pokorava. Ona ima jaku ličnost“, naglasila je Brižit, prenosi RT Balkan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter