Izvor: Sputnjik
15.07.2022 u 09:11
0

EVROPSKA EKONOMIJA „PUCALA SEBI U PLUĆA I SADA SE GUŠI“! Orban o sankcijama protiv Rusije

Politika sankcija nije opravdala očekivanja, evropska ekonomija je „pucala sebi u pluća i sada se guši“, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban.

VANREDNO STANJE U ENERGETSKOM SEKTORU Mađari zabranili izvoz energenata!

– Politika sankcija nije opravdala nade koje su u nju polagane, već je imala suprotan efekat od planiranog. Moram da kažem da sam u početku mislio da smo jednostavno pucali sebi u nogu, ali sad mi se čini da je evropska ekonomija pucala sebi u pluća i sada se svuda guši – rekao je Orban za radio „Košut“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mađarski premijer je savetovao svima onima koji imaju posao da to cene, jer se u narednim mesecima očekuje ekonomski pad u Evropi.

Kako je dodao Orban, sve međunarodne analize, istraživanja i prognoze sa kojima je imao dodira pokazuju da zbog „kombinovanog efekta“ politike sankcija i sukoba u Ukrajini „ekonomija u Evropi počinje da se grči“.

Ranije je ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio da Mađarska nije spremna ni da razgovara o embargu na gas iz Rusije i neće podržati paket sankcija ukoliko bude obuhvatao ograničenja protiv „Gasproma“ ili „Gasprombanke“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“. Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter