Izvor: tanjug
14.12.2022 u 09:21
0

FRANCUSKA ŽELI DA IZBEGNE ISKLJUČENJE STRUJE: Na putu da vrati još četiri nuklearna reaktora

Francuska je na putu da vrati u rad 45 nuklearnih reaktora do januara, u odnosu na sadašnjih 41, što bi trebalo da pomogne zemlji da izbegne isključenja struje ove zime, izjavio je ministar finansija Bruno Le Mer.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Na dobrom smo putu u pogledu izbegavanja isključenja struje – rekao je Le Mer za televiziju C NJuz, prenosi Rojters.

Francuski operater elektromreže RTE smanjio je u ponedeljak ujutro izvoz električne energije u Britaniju u intervalu od oko pola sata, i uvezao dodatne količine iz Belgije i Italije, jer se suočio sa otežanim napajanjem usred ledenog vremena.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter