Izvor: Tanjug
30.12.2022 u 10:29
0

DRAMA NE JENJAVA: FSB uhapsila Ukrajinca koji je planirao teroristički napad na Severnom Kavkazu!

Odmah nakon lišavanja slobode pokrenut je krivični postupak protiv napadača.

Federalna služba bezbednosti Rusije (FSB) saopštila je danas da je uhapsila jednog ukrajinskog državljanina koji je navodno planirao teroristički napad na Severnom Kavkazu po nalogu ukrajinskih specijalnih službi i pokrenula protiv njega krivični postupak.

RUSKA FSB SAOPŠTILA: U Hersonskoj oblasti uhapšen ukrajinski obaveštajac

Ta služba je navela za TAS S da je ranije ovog meseca osujetila pokušaj pristalice ukrajinskih neonacista da izvrši teroristički napad po naređenju ukrajinskih specijalnih službi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

FSB je saopštila da je uhapšeni Ukrajinac u Rusiju stigao kao radni migrant i da je tokom ispitivanja priznao da je planirao teroristički napad, o čemu svedoči i video zapis saslušanja.

Kako se navodi, FSB je zaplenila oružje iz doma uhapšenog Ukrajinca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter