Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
19.12.2023 u 18:55
0

GORI NA IZRAELSKOJ GRANICI! IDF izveo vazdušni napad, dejstvovala i „Gvozdena kupola“

Odbrambene snage Izraela (IDF) saopštile su da su izvele vazdušni napad na terorističku ćeliju koja deluje na libanskoj granici, blizu Hanite.

Tenkovi su granatirali i ciljeve Hezbolaha u južnom Libanu i granično područje u blizini Jirona, kako bi se „uklonila pretnja“.

U međuvremenu je izraelski mobilni protivvazdušni odbrambeni sistem „Gvozdena kupola“ presreo „sumnjivu metu“ koja je ušla u izraelski vazdušni prostor iz Libana, aktivirajući sirene u nekoliko gradova, navodi se u saopštenju IDF, prenosi Tajms of Izrael.

Izraelska vojska je prethodno saopštila da je u Atatri i Džabaliji na severu Gaze locirala Hamasova skladišta oružja i fabrike za proizvodnju. IDF tvrdi da su vojnici pronašli veliki broj vatrenog oružja, raketa i eksploziva.

IZRAEL PUKAO KAO ZVEČKA! HEZBOLAH zadao SMRTONOSNI UDARAC – TEL AVIV moli za PRIMIRJE

Vojnici su upali u obližnje domove Hamasovih operativaca, locirajući dodatno oružje i obaveštajne materijale, dodaje se u saopštenju.

Vojnici su pronašli i slike dece u uniformama Hamasa, koja poziraju s oružjem, navodi IDF.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter