Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
19.12.2023 u 19:40
1

„BILI SMO I U TEŽOJ POZICIJI“ Zelenski odbija izbore i najavljuje novu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da je ukrajinska vojska zatražila da bude mobilisano još između 450.000 i 500.000 ljudi.

Pitanje je vrlo osetljivo. Iz vojske su ukazali na nedostatak ljudstva i zatražili mobilizaciju dodatnih 450.000 do 500.000 ljudi. To je ozbiljan broj – rekao je Zelenski na konferenciji za medije.

ZELENSKI NA TANKOM LEDU: Milijarde blokirane, Ukrajina se „čuva“

On je dodao da će vojni i vladini zvaničnici razgovarati o ovom „osetljivom pitanju“, nakon čega će dodatnu mobilizaciju razmotriti parlament, i istakao je da bi tako masovna mobilizacija zahtevala dodatno finansiranje.

Za to će biti potrebno dodatnih 13,5 miliona dolara – rekao je.

Zelenski je naveo da “niko ne zna“ kada će rat sa Rusijom biti gotov, i ocenio da bi Ukrajina brže mogla da pobedi ako bi i dalje mogla da nastavi da pruža otpor.

Dodao je da Ukrajina nije blizu poraza, navodeći da je ranije bila i u težoj poziciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„BILI SMO I U TEŽOJ POZICIJI“ Zelenski odbija izbore i najavljuje novu mobilizaciju”

  1. Hahahaha Zelenski. Mora da si smrknuo mnogo kokaina kad sanjas neostvarive snove. Zivjela bratska Rusija 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter