Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
19.12.2023 u 21:00
0

PUTIN UZVRAĆA UDARAC! Žestok odgovor Moskve na 12. paket sankcija

Predstavnici agencija za sprovođenje zakona i komercijalnih organizacija zemalja EU i državljani EU koji su “odgovorni za pružanje vojne pomoći neonacističkom režimu u Kijevu“ su među onima kojima je zabranjen ulazak u Rusiju.

Moskva je značajno proširila spisak predstavnika evropskih institucija i država članica EU kojima je zabranjen ulazak na teritoriju Rusije kao odgovor na 12. paket antiruskih sankcija koje je juče uvela EU, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

– Evropska unija nastavlja bezuspešne pokušaje da izvrši pritisak na Rusiju kroz jednostrane restriktivne mere. Zemlje EU su 18. decembra usvojile 12. paket sankcija, a kao odgovor na ove akcije koje su neprijateljske, nelegitimne i podrivaju međunarodno pravne prerogative Saveta bezbednosti UN, ruska strana je značajno proširila spisak predstavnika evropskih institucija i zemalja članica Evropske unije, čiji je ulazak na teritoriju naše države zabranjen u skladu sa Saveznim zakonom o postupku napuštanja Ruske Federacije i ulaska u Rusku Federaciju – navodi se u saopštenju Ministarstva.

PRIJATELJSKA PORUKA IZ KINE: Nikakva sila ne može da unese razdor između nas i Rusije

Predstavnici agencija za sprovođenje zakona i komercijalnih organizacija zemalja EU i državljani EU koji su “odgovorni za pružanje vojne pomoći neonacističkom režimu u Kijevu“ su među onima kojima je zabranjen ulazak u Rusiju, dodalo je ministarstvo.

U saopštenju se navodi i da će na sve neprijateljske akcije Rusija i dalje blagovremeno i na odgovarajući način reagovati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter