Izvor: Tanjug
04.08.2020 u 20:49
0

GRČKA: Najveći porast novozaraženih od 22.aprila

U Grčkoj je danas zabeležen 121 novi slučaj korona virusa, najveći jednodnevni porast infekcija od 22. aprila, saopštili su na vanrednom brifingu koji je prenosila televizija epidemiolog Sotiris Ciodras i zamenik ministra za civilnu zaštitu i krizni menadžment Nikos Hardalijas.

Od 121 novog slučaja, pet je registrovano na kopnenim i vazdušnim ulaznim tačkama u zemlju, dok je 26 zabeleženo u regionu Atike, a 47 u regionu Soluna. 

OVO MORATE ZNATI

Nevreme stiglo u Srbiju, kod Odžaka i Sombora već PADA GRAD

SNIMCI IZ BEJRUTA LEDE KRV U ŽILAMA: Čitav grad u rasulu, a niko ne zna šta se dešava (VIDEO)

OPASNOST! Srpskim putevima vreba DRUMSKA MAFIJA! (FOTO)

PRAVA DRAMA U BORU: Izbio požar u porodičnom domaćistvu, vlasnik zadobio OPEKOTINE! (FOTO)

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

Ukupan broj zaraženih od korona virusa iznosi 4.855, dok je umrlo 209.

SAZNAJTE JOŠ

STRAŠNO JE: Oglasila se Sanja Doležal povodom smrti Rajka Dujmića!

SAOPŠTENJE PUTEVA SRBIJE: Izmena režima saobraćaja zbog radova!

U toku snimanje onlajn nastave za narednu školsku godinu

Profesor Ciodras, koji je držao prvi javni brifing nakon više od dva meseca pauze, rekao je da nema pritiska na javni zdravstveni sistem, ali je upozorio da situacija bez budnosti može da se izmakne kontroli, preneo je Rojters.

-Mora postojati velika budnost prema mogućem povećanju. Situacija bi brzo mogla da izmakne kontroli. Potrebna je budnost i pažnja svih -rekao je Ciodras.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter