Izvor: Tanjug/HappyBSC
12.09.2020 u 07:37
0

GRENEL: CNN je INTERESNA GRUPA! Važniji im tuševi od NOBELA ZA DOGOVOR PRIŠTINE I BEOGRADA! (FOTO)

Specijani izaslanik Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel kritikovao je večeras američki CNN jer na naslovnoj strani nije objavio da je predsednik SAD Donald Tramp nominovan za Nobelovu nagradu za mir zbog sporazuma Beograda i Prištine.

SAZNAJTE JOŠ…

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS NA SVEČANOSTI! Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije

POČINJE MASOVNO TESTIRANJE! Rusija poslala prvu seriju vakcine „Sputnjik V“ u regione!

Dačić: Pozdravljamo inicijative koje JAČAJU ODNOS sa SAD!

– Nominacija Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir za sporazum Kosova i Srbije nije na naslovnoj strani CNN-a. Ali zato imaju najbolje glave za tuš 2020″, naveo je Grenel na Tviteru i objavio „skrinšot“ na kojem se vidi da je CNN objavio vest o tuševima.

On je zaključio da CNN nije novinska kuća, već interesna grupa.

PROČITAJTE JOŠ…

NASTAVLJA SE TEHNOLOŠKI RAT! KINEZI: Pre ćemo UGASITI APLIKACIJU nego je prisilno prodati Amerikancima!

Kako ćemo SLAVITI SLAVU u DOBA KORONE? Evo ŠTA kažu STRUČNJACI!

U svetu do sada preko DVADESET MILIONA ljudi IZLEČENO od KORONE!

Grenel je ranije danas pozdravio drugu nominaciju Trampa za Nobelovu nagradu za mir, a ovaj put su za tu prestižnu nagradu nominivani i Beograd i Priština.

Grenel je na tviter nalogu podelio pismo člana švedskog parlamenta Magnusa Jakobsena, koji je pokrenuo inicijativu za dodelu Nobelove nagrade za mir potpisnicima vašingtonskog sporazuma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter