Izvor: Kurir
09.09.2021 u 09:51
0

HAOS NA AERODROMU NA FLORIDI: Žena iz Čikaga uhapšena jer je izmislila pretnju bombom pošto je zakasnila na let!

Žena iz Čikaga uhapšena je na aerodromu na Floridi nakon što je digla lažnu uzbunu da je u avionu bomba, objavile su vlasti.

Marina Verbitski (46) uhapšena je u ponedeljak ujutro na međunarodnom aerodromu Fort Loderdejl, saopšteno je iz kancelarije lokalnog šerifa.

PROČITAJTE JOŠUHAPŠEN SRBIN U SOLUNU: Nalazio se na međunarodnoj poternici zbog trgovine opojnim supstancama!

Verbitski je zemaljskom osoblju rekla da se u njezinom prtljagu, koji je već bio u avionu, nalazi bomba, pošto joj je rečeno da ne može da se ukrca, jer je stigla kasno.

PROČITAJTE JOŠKIM DŽONG UN PRISUSTVOVAO PARADI U PJONGJANGU: Severna Koreja proslavila 73. godišnjicu vojne parade!

Odmah je uhapšena a avion koji se pripremao za poletanje je zaustavljen a putnici evakuisani. Detaljnim pregledom letelice, utvrđeno je da je uzbuna bila lažna.

Verbitski je pritvorena i prijavljena za lažnu pritnju bombom, eksplozivom ili oružjem za masovno uništenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter