Izvor: Tanjug
09.09.2021 u 08:41
0

UHAPŠEN SRBIN U SOLUNU: Nalazio se na međunarodnoj poternici zbog trgovine opojnim supstancama!

 U Solunu je uhapšen državljanin Srbije star 39 godina, koji se nalazio na međunarodnoj poternici zbog trgovine narkoticima.

On je uhapšen u zajedničkoj akciji grčke i srpske policije, a kako prenose  mediji u trenutku hapšenja sa njim je bila njegova devojka, takođe srpska državljanka stara 29 godina, sa kojom je živeo u Solunu.

PROČITAJTE JOŠ: KIM DŽONG UN PRISUSTVOVAO PARADI U PJONGJANGU: Severna Koreja proslavila 73. godišnjicu vojne parade!

Kako se navodi, muškarac je u poternici opisan kao opasan i da je u Srbiji tražen zbog ubistva i pokušaja ubistva, a Interpol je raspisao crvenu poternicu za njim jer je tražen i zbog služenja zatvorske kazne zbog trgovine narkoticima.

Prema navodima grčke policije, 39-godišnjak je uspeo da pribavi dva grčka poreska registracijska broja i otvori račune u grčkim bankama koristeći lažne lične karte.

PROČITAJTE JOŠAVGANISTAN: Premijer poziva bivše zvaničnike da se vrate

Živeo je u iznajmljenom stanu, imao grčki broj telefona i vozio je automobil grčkih registarskih tablica.

Takođe i njegova partnerka, koja je takođe privedena, kod sebe je imala lažna dokumenta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter