Izvor: Tanjug
09.12.2022 u 18:26
0

HAPŠENJA U NEMAČKOJ 23 osobe privedene su pod sumnjom da su planirale DRŽAVNI UDAR!

Nemačke vlasti saopštile su da je potvrđeno hapšenje 23 osobe koje su privedene pod sumnjom da su planirale državni udar, a traži se izručivanje još dvoje pritvorenih u inostranstvu.

Tužioci se saopštili da su se 22 nemačka državljana i jedna Ruskinja pojavili pred saveznim sudom i da će ostati u pritvoru dok se istraga nastavlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pokrenut je postupak izručenja još dvojice koji su pritvoreni u Italiji i Austriji, prenosi AP.

Ranije ove nedelje je 25 osumnjičenih članova i pristalica organizacije „Građani Rajha“ privedeno tokom racija širom Nemačke.

OGORČENJE U RUMUNIJI I BUGARSKOJ ZBOG ŠENGENA: Deset godina čekamo, vređaju nas i omalovažavaju, ovo će ugroziti jedinstvo EU!

Uhapšeni se sumnjiče da su hteli da sruše postojeći državni poredak u Nemačkoj, uključujući i metode nasilja kao sredstvo za postizanje cilja, prenosi Rojters. Njihovo hapšenje je označeno kao „neviđeno“ u istoriji moderne Nemačke.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter