Izvor: Sputnik Srbija
04.06.2022 u 15:30
0

HERSONSKA OBLAST NASTAVLJA PROCES INTEGRACIJE SA RUSIJOM: Ne postoji nijedna sila koja će to zaustaviti!

Hersonska oblast će nastaviti da sprovodi proces integracije sa Rusijom uprkos stavu Evropske unije da ne prizna ruske pasoše koji se izdaju građanima tih regiona, izjavio je zamenik ševa vojno-civilne administracije regiona Kiril Stremousov.

On je kazao da će Hersonska oblast postati sastavni deo Ruske Federacije i da ne postoji nijedna sila koja će taj proces da stopira.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VELIKI POŽAR U MANASTIRU U DONJECKU: Plamen zahvatio glavni hram SVih Svetih

„Ruski pasoši će se izdavati i sve više ljudi će postati građani Ruske Federacije“, naglasio je.

Podsetimo, šef evropske diplomatije Žozep Borelj izjavio je da EU ne priznaje ruske pasoše koji se izdaju građanima Hersonske i Zaporoške oblasti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter