Izvor:
08.09.2023 u 22:54
5

HITNA SEDNICA SAVETA BEZBEDNOSTI: Rusija traži da se UN izjasni o isporuci zapadnog oružja Ukrajini

Rusija je zatražila da 12. septembra bude održana sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, na kojoj bi se razgovaralo o isporuci zapadnog oružja Ukrajini, objavio je na svom Telegram kanalu prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije u UN Dmitrij Poljanski, objavio je Tass.

Poljanski je podsetio da je 8. septembra albansko predsedništvo, zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama, zatražilo otvoreni brifing u vezi sa godišnjicom referenduma o pridruživanju Rusiji u ​​Lugansku, Donjecku, Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti.

PESKOV UKAZUJE NA OZBILJNU PRETNJU: Američki osiromašeni uranijum u Ukrajinu donosi jugoslovenski scenario

Pošto već imamo tradiciju održavanja rasprava na teme koje su nezgodne za zapadnjake, zatražili smo sastanak i o isporuci zapadnog oružja Ukrajini i drugim faktorima koji negativno utiču na izglede za rešavanje krize u toj zemlji, naveo je Poljanski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “HITNA SEDNICA SAVETA BEZBEDNOSTI: Rusija traži da se UN izjasni o isporuci zapadnog oružja Ukrajini”

  1. šta bi rusi želili ostaviti ukrajinu bez naoružanja da ponove pokolj iz 39-te ? . ako se rusima popušta oni žele doći do la manša. rusiju treba izbaciti iz saveta bezbednosti i svih demokratskih saveza. neka ona sazove sve svoje saveznike koji žele sa njom dijeliti sve „blagodeti“koje nudi neka uživaju i sretno im bilo.🤔👋

    2
    6
    Odgovori
  2. Nastavice se ako se ne reaguje i docice se do atomske bombe , a onda ce biti sto su i zeleli unistice se izmedju sebe Pravoslavaci Rusi i Ukrajinci naciste Ukrajince ne racunam .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter