Izvor: Tanjug
17.06.2023 u 12:31
1

„EFIKASAN VOĐA“: Hoće li STOLTENBERG ostati na čelo NATO ili je vreme za penziju?

Očekuje se da će Jens Stoltenberg biti zamoljen da ostane glavni sekretar NATO-a još godinu dana zbog toga što taj vojni savez ne uspeva da postigne dogovor o njegovom nasledniku uoči samita sredinom jula u Litvaniji.

Izvor navodi da Stoltenberg, Norvežanin koji je na toj dužnosti proveo devet godina i treba da ode sa funkcije krajem septembra, ima široku podršku u savezu i „nastavlja da bude efikasan vođa“.

– Bajdenova administracija razmišlja o tome da Stoltenberg ostane još godinu dana. Ne čini se da trenutno postoji konsenzus unutar saveza o njegovoj zameni – rekao je američki zvaničnik pod uslovom anonimnosti.

JOŠ NIJE POČELO: Osvanuo „TAJNI PLAN“ UKRAJINE, glavni udar tek sledi – evo šta sadrži

Izgledi da se od Stoltenberga zatraži produženje mandata četvrti put povećali su se kako se bliži samit u Viljnusu, a saveznici strahuju od pokazivanja nejedinstva u trenutuku kada NATO nastavlja da odgovara na ruski rat u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„EFIKASAN VOĐA“: Hoće li STOLTENBERG ostati na čelo NATO ili je vreme za penziju?”

  1. jadan nato ako im je stoltemberg efilasan vođa. licno sam uvjerenja dok on ode u penziju dotle ce i Rusi poslati komplet nato u penziju

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter