Izvor: oruzjeonline
17.06.2023 u 13:17
2

ŠOK I STRAHOPOŠTOVANJE: RUSI upotrebili smrtonosne KLIZNE BOMBE (VIDEO)

Vazdušno-kosmičke snage Ruske Federacije (VKS) izvele su seriju vazdušnih udara na položaje Oružanih snaga Ukrajine (OSU) na desnoj obali reke Dnjepar. Akcije Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije izvedene su u cilju slabljenja vojne infrastrukture neprijatelja u ovoj oblasti, tvrde VKS Rusije.

Prema ruskim informacijama, jedan od vazdušnih udara nanet je na vojno skladište Oružanih snaga Ukrajine, koje se nalazi preko puta Nove Kahovke. Intenzitet udara potvrđuje ozbiljnost namera Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije u ovom regionu.

Pored toga, izveštava se o snažnom udaru visokoeksplozivnih bombi (FAB) na grad Berislav, koji se nalazi u blizini Nove Kahovke. Verovatna meta ovog udara bili su objekti Oružanih snaga Ukrajine na teritoriji Berislavskog mašinskog kombinata.

JOŠ NIJE POČELO: Osvanuo „TAJNI PLAN“ UKRAJINE, glavni udar tek sledi – evo šta sadrži

Ovo sugeriše da ruske Vazdušno-kosmičke snage pokušavaju da oslabe vojnu proizvodnju Ukrajine i njene logističke sposobnosti.

Napominje se da su dojave o zvucima malokalibarskog oružja u Novoj Kahovki, koje su objavili neki javni izvori, uobičajena pojava za ovu oblast. Takođe se navodi da neki izvori ukazuju na aktivan rad na uništavanju diverzantskih i izviđačkih grupa.

Takve poruke su tipične i za ovaj region, gde obe strane aktivno koriste diverzantsko-izviđačku taktiku za obaveštajne zadatke i sabotaže.

TOP 5 RUSKIH NAJSMRTONOSNIJIH KRSTAREĆIH RAKETA: Ovo sigurno niste znali

Aktivnosti ukrajinske vojske zabeležene i kod Belogorovke u Lugansku

Posada ruskog ATGM-a zapalila je još jedan ukrajinski tenk kod Belogorovke u Lugansku.

Prema izveštajima Ministarstva odbrane Ruske Federacije, u oblasti Belogorovke ruska armija nastavlja da napreduje sa borbama. Borbena avijacija i artiljerija aktivno rade na neprijateljskim položajima.

Šef pres centra grupacije Oružanih snaga RF „Jug” izvestio je o požaru na skladištu municije kod Belogorovke. Gubitak neprijateljskog ljudstva na ovom sektoru fronta tokom proteklog dana iznosio je 60 ljudi.

Pre dva dana na internetu su se pojavili i snimci borbenog rada ruske vojske kod istog sela Belogorovka u LNR.

RUSKI „ALIGATOR“ „POJEO“ 2 UKRAJINSKA TENKA: Za 24 sekunde ostale samo olupine, SNIMAK sve govori (VIDEO)

Vazdušno-izviđačka oprema je zatekla neprijateljska oklopna vozila koja su se kretala ka ruskim položajima, nakon čega su artiljerijske i ATGM ekipe radile na ciljevima. Kao rezultat toga, uništeni su tenk T-64BV i dva BMP-1 Oružanih snaga Ukrajine.


 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ŠOK I STRAHOPOŠTOVANJE: RUSI upotrebili smrtonosne KLIZNE BOMBE (VIDEO)”

  1. Kada bi hteli Rusi bi ih satrli dok kazes kes ke se , ali ne zele iako su to zabludeli Pravoslavci koji su se pretvorili u naciste , verovatno se i Bog krsti sta je snaslo pojedine Pravoslavce u Ukrajini , ne racuna se Jevrejin on ne priznaje Boga da ga priznaje ne bi radio ovo sto radi svojoj braci .
    Bas me interesuje sta ce na kraju Bog reci i uraditi i onaj gore ali i onaj dole ,a ko je na zemlji predvodnik Boga zna se (nije Amerika da kojim slucajem neko ne pomisli da je ona ) .
    Oce nas koji si na nebesima i koji te slede ovi na zemlji , neka vlada carstvo tvoje, daj nam hleb nas nasusni , oprosti im grehe to moze onaj odozgo, ovaj odozdo nema oprastanja , jer su gresni da ne mogu biti vise gresni , nema vise oprastanja , …………………………..

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter