Izvor: Happy BSC
03.11.2023 u 07:45
0

HOROR U BRAZILU: Kamera snimila ženu kako krade novorođenče iz bolnice (FOTO)

19-godišnja Kuane Malakias opravdano se sumnjiči da je stavila jednodnevnu bebu u torbu, a zatim izašla na glavni ulaz u bolnici u Brazilu.

Rekla je policiji da beba pripadao njoj kada je uhapšena. Tinejdžerka se sumnjiči da je ukrala novorođenče iz bolničke sobe dok je porodica spavala.

Kuane Malakias je navodno ugurala novorođenče u torbu da ga prokrijumčari iz bolnice u Rio de Žaneiru u Brazilu. Zatim je otrčala nazad u svoju kuću udaljenu oko pet milja, prenosi Dejli Star.

Majka Nivea Rabelo, 27, čvrsto je spavala nakon porođaja. Oko 2 sata ujutru primetila je da je njen sin nestao iz porodilišta.

Šefovi bolnice rekli su da se 19-godišnja Malakias verovatno popela i ušla preko balkona pre nego što se ušunjala na treći sprat. Na snimcima sa sigurnosne kamere se vidi kako tinejdžerka vreba hodnicima.

Veruje se da je beba u to vreme bila u velikoj torbi. Na snimku se vidi kako je potom nestala sa glavnog ulaza, a da nije bila zaustavljena, prenosi SunOnline.

Deda nestale bebe, Davi, kasnije je otkrio da je njegova snaja dojila dete, a da mu je njegova žena promenila pelenu pre nego što su zadremali.

Govoreći za lokalne vesti, rekao je: – 20 minuta kasnije, kada se (njegova žena) probudila da pogleda bebu, on više nije bio u korpi. Moja žena je odmah pokušala da sazna od ostalih cimera da li ga je neko izveo možda da ga smirim, ali ne. Moja žena je pala u očaj, otkrili su da je nestao.

ŠKOTSKI PREMIJER PORUČIO: „Svedoci smo humanitarne katastrofe u Gazi“

Policija je dobila anonimnu dojavu i uhapsila Malakias u njenoj kući.

Policija je bebu vratila u bolnicu, gde se ponovo spojila sa roditeljima. Lokalne vesti tvrde da je Malakias tvrdila da je u to vreme bila trudna. Ona je policiji rekla da je novorođeni dečak pripadao njoj, prenosi Dejli Star.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter