Izvor: telegraf
06.04.2022 u 09:16
0

I ONE NA METI! NIŠTA IM NIJE SVETO! Putinove ćerke na udaru novih sankcija EU?

Wallstreet Journal prenosi da će nova tura sankcija Evropske unije biti usmerena na ćerke ruskog predsednika Vladimira Putina.

„Evropska unija je predložila sankcionisanje dve ćerke ruskog predsednika, prema diplomatama upoznatim sa planom, što bi bio korak koji bi dodao članove najbliže porodice ruskog lidera na rastuću listu pojedinaca sankcionisanih kao odgovor na rusku invaziju na Ukrajinu“, navodi list.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putin ne govori javno o svojoj porodici. Sa bivšom suprugom Ljudmilom Putinom ima dve ćerke.

Ne zna se da li Putin ima drugu decu, a nije se moglo saznati ni da li su ćerke koje su na meti sankcija EU bile one koje je javno priznao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter