Izvor: Kurir.rs
28.11.2023 u 07:46
0

TRAMP NEĆE ISPUNITI OBEĆANJE: Inauguracija Havijera Majlija bez bivšeg američkog predsednika

Bivši američki predsednik Donald Tramp, najverovatnijeće propustiti decembarsku inauguraciju novoizabranog predsednika Argentine Havijera Majlija, uprkos tome što je Majli prethodno najavio predstojeću posetu bivšeg američkog lidera, prenosi Rojters pozivajući se na obavešteni izvor.

AMERIKA JE U PAKLU: Donald Tramp šokirao svet

– Trenutno ništa nije planirano – rekao je sagovornik agencije, dodajući da će u svetlu optužbi protiv bivšeg predsednika i predstojećih američkih izbora 2024. godine, kratkoročno „biti teško“ da se napravi takvo putovanje.

Majlijeva pres služba javila je prošle nedelje da je Tramp u telefonskom razgovoru sa novoizabranim predsednikom rekao da će posetiti Buenos Ajres kako bi se sastao sa njim. Istovremeno, pres služba nije precizirala da li je tokom razgovora bilo reči o konkretnom datumu putovanja.

Tramp je bio među prvim uticajnim političarima u SAD, koji su čestitali Majliju na pobedi na predsedničkim izborima i poručio da će učiniti zemlju „ponovo sjajnom“.

I sam Majli pripada političkom taboru ekstremne desnice. Očekuje se da će stupiti na dužnost 10. decembra, prenela je RIA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter