Izvor: Kurir.rs
11.10.2023 u 11:01
0

ISPALJENA RAKETA IZ LIBANA: Izrael uzvraća udarac

Izraelska vojska (IDF) je saopštila da je protivtenkovska vođena raketa ispaljena iz Libana na vojnu postaju, u blizini sela Arab al-Aramše, na severu zemlje, a nedugo zatim stiglo je i saopštenje IDF da je Izrael uzvratio i napao ciljeve u Libanu.

IZRAEL DOBIO NAJSAVREMENIJE AMERIČKO ORUŽJE: Teretni avion sa prvom isporukom sleteo pod okriljem noći (VIDEO)

Vojska je navela da će uskoro dati nove informacije o razvoju situacije, a za sada nema izveštajima o povređenima i materijalnoj šteti, prenosi Tajms of Izrael.

Poslednjih dana bilo je nekoliko sukoba na severnoj granici Izraela, u kojima je bilo žratva, a za većinu ovih napada odgovornost su preuzele palestinske organizacije koje deluju iz južnog Libana koji kontroliše Hezbolah.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter