Izvor: Afera
30.01.2024 u 11:56
0

ISTORIJA SE PONAVLJA – OVAJ PUT NEMA NAZAD! RUSIJA RASPOREĐUJE ORUŽJE na KUBU! AMERI u KLEŠTIMA RUSA

Rusija ima stratešku avijaciju kao i ogroman arsenal podmornica stacioniranih na nepoznatim lokacijama širom svetskih okeana

Rusija bi trebalo da postavi svoje nuklearno oružje u „prijateljske zemlje“ u blizini SAD kao odgovor na navodne planove Vašingtona da premesti svoje taktičko oružje u Evropu, predložio je poslanik Aleksej Žuravljov, nakon što je Telegraf u subotu objavio da SAD žele da razmeste svoje nuklearno oružje u Velikoj Britaniji po prvi put posle 15 godina, kako bi se suprotstavile navodno povećanoj pretnji iz Rusije.

Žuravljov, koji je prvi zamenik predsednika ruskog parlamentarnog odbora za odbranu i lider partije Rodina, u postu na Telegramu, istakao je da Britanija ima svoje nuklearno oružje, a da su SAD već rasporedile deo svog atomskog oružja. arsenala u nekoliko evropskih zemalja.

„Stoga, malo je verovatno da bi dodatno raspoređivanje nuklearnog oružja u UK imalo uticaja na vojno-politički pejzaž“, pretpostavio je Žuravljov.

Ipak, političar je sugerisao da bi Moskva trebalo da razmisli o razmeštanju sopstvenog nuklearnog oružja bliže SAD i da ga pošalje u „prijateljske zemlje poput Kube, Venecuele i Nikaragve“.

Žuravljov, međutim, kaže da su sistemi naoružanja napravili veliki skok u godinama od kubanske raketne krize 1962.

Takođe je istakao da Rusija ima stratešku avijaciju kao i ogroman arsenal podmornica stacioniranih na nepoznatim lokacijama širom svetskih okeana, prenosi Raša Tudej

„Imamo načine da odgovorimo na bilo kakve napade SAD i NATO-a“, rekao je Žuravljov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter