Izvor: sputnikportal.rs
15.10.2022 u 20:01
0

ISTRAŽUJE SE SMRT 70 DECE: Sumnja se da su preminula od sirupa protiv kašlja!

Vlada Gambije saopštila je da je 70 dece umrlo od akutnog oštećenja bubrega, za koje se sumnja da je povezano sa sirupima protiv kašlja proizvedenim u Indiji.

Predsednik Gambije Adama Barou saopštio je na hitnom sastanku kabineta da je umrlo 70 dece, navodi se u saopštenju, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prvobitno je bilo saopšteno da je preminulo 69 dece od akutnog oštećenja bubrega za koje se sumnja da je povezano sa sirupima protiv kašlja. Utvrđeno je da je sirupe proizvela kompanija „Mejden Farmaceutikals“ iz NJu Delhija, koja je zatvorila jednu od fabrika u severnoj Indiji, pošto je pod istragom i indijskih vlasti.

RASTE BROJ ŽRTAVA OD EBOLE U UGANDI: Preminule četiri osobe

Gambija i Indija, istražuju smrt dece, a ove nedelje je osnovana nova istražna komisija koja će se baviti tim slučajem, navodi se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter