Izvor: objektiv
22.09.2021 u 15:21
0

JEZIVA SCENA ZGROZILA SVE: Dečak silovao stariju sestru i ostavio je U DRUGOM STANJU: Odluka roditelja ĆE VAS ZAPANJITI!

Dvanaestogodišnjak iz sela Velika Nodija kod Nju Delhija silovao je rođenu i četiri godine stariju sestru u porodičnoj kući. 

Nesrećna devojčica je posle zlostavljanja sve prijavila majci koja nije imala razumevanja za slučaj. Štaviše, rekla joj je da ne veruje da bi joj to brat priredio i nastavila je sa životom kao da se ništa nije dogodilo, prenose tamošnji mediji.

PROČITAJTE JOŠ:   SESTRIĆ KOJI JE UBIO UJAKA PONOVO NA SLOBODI: Novi detalji krvave svadbe u Nišu

Priča je dobila još užasniji zaokret kada je majka posle nekoliko meseci primetila da se ćerka vidno ugojila i da ima stomak. Tada ju je odvela kod ginekologa i ustanovljeno je da je u drugom stanju.Sestra je doktoru rekla da je dva puta silovana, te da je otac njen brat. Šokirani doktor alarmirao je kolege, a oni policiju iz Velike Nodije. Roditelji dece i dalje nisu bili svesni šta su oni uradili i negirali su da je došlo do zlostavljanja, silovanja i trudnoće, uprkos rezultatima kod ginekologa.

Prema rečima inspektora sela zaduženih za slučaj, ni sin a ni ćerka nisu bili svesni šta su učinili. Sudeći prema izjavama, želeli su da jedno drugom upoznaju telo, ali devojčica nije htela intimni odnos i to je rekla bratu.

– Otac i majka su bili ubeđeni da ćerka ima neku stomačnu infekciju. I kada su im po selu govorili da je trudna, nisu želeli da veruju u to – rekao je policijski inspektor Uša Kušvaha.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENI UZROCI MISTERIOZNIH SMRTI NA ULICAMA BEOGRADA! Policija rešava slučajeve za pronađena tri tela

Slučaj se dogodio u karantinu, budući da je u to vreme u Indiji bilo vanredno stanje. Otac je radio daleko od sela na jednoj građevini, a majka je više obraćala pažnju u kući na troje mlađe dece.

Centar za socijalni rad preuzeo je slučaj. Nije poznato kada će, i uostalom, da li će šesnaestogodišnja devojčica abortirati.

U Indiji nažalost, nisu nepoznati incestuozni slučajevi u kućama, naročito kada je reč o prisilnom seksu. Iako država čini sve što je u njenoj moći da edukuje i utiče na ljude, jedan značajan broj stanovnika i dalje nema osnovno obrazovanje kada je reč o ponašanju u kući i van nje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter