Izvor: Alo.rs
30.10.2023 u 08:41
0

JEZIVE SCENE IZ FRANCUSKE: Isplivao snimak napada huligana Marseja na autobus Liona, kamenje i baklje na sve strane (VIDEO)

Jezive scene viđene su u Francuskoj, gde su navijači Olimpika iz Marselja, pred derbi sa Lionom kamenovali autobus gostiju.

„OPASNOST OD REGIONALNOG SUKOBA“: Makron u Jerusalimu poručio da Francuska stoji rame uz rame s Izraelom

Naime, među navijačima dva kluba vlada velika netrpeljivost, a pristalice Marseja izazvale su velike incidente kada su demolirale autobus protivničkog tima.Najdeblji kraj izvukao je trener Liona, Fabio Groso, koji je sedeo do prozora, te je završio razbijene glave, sa obilnim krvarenjem.

Nekoliko sati posle incidenta, koji je izazvao i odlaganje meča, pojavio se i novi snimak na kojem se vidi kako je sve izgledalo. Slike sa ulica liče na „ratno stanje“: Autobus je napadnut na ulasku u „Veledrom“, a ka njemu je poletelo mnogo kamenica i baklji.

Čitava desna strana autobusa je završila razbijenih stakala, a pukom srećom niko nije teže povređen.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter