Izvor: telegraf.rs
17.09.2020 u 21:39
0

JEZIVO! TRAGEDIJA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Tinejdžerku silovalo 11 muškaraca i bacilo sa šestog sprata zgrade

Županijsko državno tužilaštvo u Velikoj Gorici u Hrvatskoj podiglo je u četvrtak optužnicu protiv 31-godišnjaka kojeg tereti za ubistvo supruge i bludne radnje nad svojom maloletnom pastorkom.

Osumnjičeni se tereti da je 22. marta oko dva sata u porodičnoj kući u Zaprešiću rukama uhvatio suprugu za vrat i snažno stiskao sve dok nije izgubila svest, saopštili su iz tužilaštva,

Iako je njena maloletna ćerka pozvala policiju nakon čega je nesrećna žena prevezena u bolnicu, ona je nedelju dana kasnije izgubila bitku za život.

OVO MORATE ZNATI

NOVI DETALJI! KAMERE OTKRILE LICE EGZEKUTORA Bošnjak sa poternice aktivirao bombu na Novom Beogradu!

POČINJE NASTAVA NA FAKULTETIMA: Na predavanjima do 50 studenata uz poštovanje epidemioloških mera

SMRTONOSNI INSEKTI HARAJU BEOGRADOM: Škorpije u zgradama opkolile sve od podruma do krova!

GUŽVA NA AUTO-PUTU KROZ BEOGRAD KA NIŠU: Zbog radova, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom trakom

PAKAO! UDARIO JE VOZ DOK JE IŠLA KOD DEČKA: Javila mu se na telefon, a onda se veza prekinula!

Osumnjičeni se tereti i da je u maju, a potom i u avgustu minule godine, kao i 21. martu tekuće, u Zaprešiću i na jednom srednjodalmatinskom ostrvu bludničio nad svojom maloletnom pastorkom.

Odlukom Vijeća velikogoričkog Županijskog suda, produžen mu je istražni zatvor.

Tinejdžerku Hamdi Mohamed Farah staru 19 godina silovalo je najmanje 11 mladića i bacilo sa šestog sprata zgrade u Mogadišu, prestonici Somalije.

Kako je saopštila policija, 11 ljudi je uhapšeno u vezi sa stravičnim zločinom koji se dogodio prošlog petka.



– Uhapsili smo 11 osoba zbog nedavnog slučaja silovanja u naselju Vabari u Mohadišu i nameravamo da identifikujemo ostale osumnjičene – saopštila je policija.

Tinejdžerka je završila srednju školu i trebalo je da sledeće godine krene na fakultet, a njeno ubistvo je izazvalo bes u zemlji u kojoj brojni zločini ostaju neprimećeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

Zbog njenog ubistva izbili su i protesti, a mnogi stanovnici Somalije zahtevaju okončanje nasilja nad ženama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter