Izvor: Tanjug
27.11.2021 u 16:09
0

JUŽNA KOREJA: Ograničavanje dolazaka iz afričkih drzava

Južna Koreja je saopštila danas da će ograničiti dolaske iz Južnoafričke Republike i još sedam afričkih zemalja iz zabrinutosti zbog nove varijante kovid-19 identifikovane u tom regionu. 

Agencija za kontrolu i prevenciju bolesti Južne Koreje navela je da će od sutra, 28. novembra, ograničiti izdavanje viza za državljane iz osam zemalja sa juga Afrike, dok će državljani Južne Koreje koji se vraćaju iz regiona biti u karantinu, prenose strani mediji. 

Osam zemalja koje podležu novim ograničenjima su Južnoafrička Republika, Bocvana, Zimbabve, Namibija, Lesoto, Esvatini, Mozambik i Malavi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter