Izvor: sputniknews.com
26.05.2022 u 14:29
0

KAKAV GEST: Ljoša koji je mahao ruskim vojnicima dobio čokoladu sa svojim imenom (FOTO)

U Belgorodskoj oblasti je proizvedena čokolada „Aljoška“ u čast dečaka koji je pozdravljao ruske vojnike, izjavio je guverner te oblasti Vjačeslav Gladkov.

„Dogovorili smo se sa našom fabrikom slatkiša da naprave čokoladu ‘Aljoška’. Na omotu čokolade se nalazi dečak sa kacigom koji salutira vojnicima i jorgovan. U pitanju je tamna čokolada koja je veoma zdrava za povratak snage i oporavak“, napisao je Gladkov na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„HVALA LJOŠO“: Dečak koji pozdravlja ruske vojnike postao hit na internetu! Izazvao divljenje ruskog ministarstva! (VIDEO)

On je naveo da je dečak Ljoša postao poznat ne samo u Belgorodskoj oblasti već i van nje. Iskreni dečak je ispraćao i upoznavao ruske vojnike i sa njima delio svoje čiste emocije.

„Želeli smo da tu njegovu toplinu podelimo sa vojnicima. Zato smo probnu partiju čokolade odvezli našim momcima u bolnicama i vojnicima koji se nalaze na prvoj liniji fronta. Naravno, Ljoša je naš narodni heroj“, dodao je Gladkov.

Guverner je pojasnio da se čokolada ne može kupiti u prodavnicama.

Ranije je bilo saopšteno da se Ministarstvo odbrane Rusije zahvalilo osmogodišnjem dečaku iz Belgorodske oblasti koji je u svom selu dočekivao rusku vojsku, okačivši na svoje društvene mreže sliku sa natpisom „Hvala, Ljoša“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter