Izvor: HappyBSC
18.06.2022 u 16:14
0

„KAVKASKO GOSTOPRIMSTVO“ ZAROBLJENICIMA Lider Čečenije Ramzan Kadirov poručio je: „Kada se Ukrajinski vojnici predaju, mržnju naših boraca prema neprijateljima odmah zamenjuje dobrota!“ (VIDEO)

Lider Čečena Ramzan Kadirov objavio je na društvenoj mreži Telegram da onoga trenutka kada ukrajinski vojnici polože oružje, mržnju njegovih boraca zamenjuje dobrota.

Kadirov je dodao da Čečeni žele da zaštite narod Ukrajine od mizantropske nacionalističke ideologije i da priče o surovosti koje komadanti ukrajinskih snaga govore vojnicima nisu istinite.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Posedujući jasnu prednost u borbi, uništavajući na licu mesta svakog banderistu koji se usudio da pruži otpor, vojnici specijalnih snaga Ahmat iskreno su srećni da pruže pravo kavkasko gostoprimstvo svima koji su se dobrovoljno predali. Kako kaže komandant Alihan Šavhalov, u takvim trenucima mržnju naših boraca prema neprijateljima odmah zamenjuje dobrota. Nacionalistička komanda temeljno ispira mozak svojim borcima, pokušavajući da ih ubedi u suprotno. Na sreću, ovi drugi su već masovno svesni da su zavedeni i polažu oružje.Naravno, svi razumeju početni strah u očima zatvorenika. Od nas očekuju surovost o kojoj im pričaju njihovi komandanti. Ali mi, naprotiv, želimo da zaštitimo narod Ukrajine od mizantropske nacionalističke ideologije. Vreme je da svaki Ukrajinac to shvati i da žestoko odbijanje zapadnim i evropskim huškačima rata“, napisao je Kadirov u svojoj objavi.



ŠEF ČEČENIJE OTKRIO CILJEVE VOJNE OPERACIJE Kadirov poručuje: „Ne možete ostaviti nacističke ološe i ubice da žive u detelini!“ (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter