Izvor: Sputnik Srbija
20.08.2022 u 09:33
0

KISINDŽER: Konflikt u Ukrajini neophodno završiti pregovorima! Rusija ne sme da izvuče nikakvu korist!

Prolongiranje konflikta u Ukrajini vodi ka daljoj eskalaciji i neophodno ga je završiti putem pregovora, rekao je bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer.

„Neophodni su pregovori. Pored toga, hteo bih da upozorim da ne treba beskonačno odugovlačiti taj rat. Jer bi u tom slučaju sve ličilo na Prvi svetski rat i došlo bi do dalje eskalacije. Zbog toga se nadam da će se države-članice NATO uskoro dogovoriti kakav treba da bude rezultat pregovora i koji je rezultat ostvariv“, rekao je između ostalog Kisindžer u intervjuu za Si-En-En.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je takođe smatra da NATO ne treba da učini nikakve ustuke Rusiji.

ALEKSANDAR PANKIN POJASNIO KRUCIJALNU TEMATIKU: „Rusija pregovara o korišćenju platne kartice MIR sa nekoliko zemalja i razvija platni sistem SPFS…“

Rusija, prema njegovim rečima, ne treba da izvuče nikakvu korist iz specijalne operacije u Ukrajini i mora da vrati 15-20 odsto teritorije koja je sada pod njenom kontrolom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter