Izvor: Kurir.rs/Delo
07.11.2022 u 16:39
0

KLIČKO OŠTRO O RUSKOM PREDSEDNIKU: „Putinova namera je da smrznemo, njemu ne trebaju Ukrajinci, njemu treba teritorija!“

Poslednjih nedelja milioni Ukrajinaca su povremeno bili bez struje i vode, jer su ruski vazdušni udari gađali ključnu energetsku infrastrukturu. Kako prenosi Bi-Bi-Si, 40 odsto ukrajinskog energetskog sistema je uništeno ili oštećeno zbog ruskih napada na elektrane i dalekovode.

Zbog toga je gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko upozorio stanovnike da treba da budu spremni da napuste grad u slučaju potpunog nestanka struje.

KLIČKO PRUŽIO TRAČAK NADE GRAĐANIMA KOJI ŽIVE BEZ STRUJE, VODE I GREJANJA: „Obezbedili 1.000 grejnih stanica u našem gradu, najgore je…“

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da bi Rusija mogla „koncentrisati snage i resurse za moguće ponavljanje masivnih napada na našu infrastrukturu, posebno energetsku“. Ženevske konvencije, koje opisuju humanitarne standarde za vođenje rata, inače predviđaju da se napadi ne smiju izvoditi na civilne objekte.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putinu nismo potrebni mi, Ukrajinci. Njemu treba teritorija, potrebna mu je Ukrajina bez nas“, rekao je Kličko, bivši bokser. „Zato je sve što se dešava – svi napadi na kritičnu infrastrukturu – genocid. Putinova namera je da mi umremo, da se smrznemo ili da nas natera da pobegnemo iz naše zemlje kako bi je imao“.

Kličko je uveravao da vlasti čine sve da svetla budu upaljena i voda teče; takođe je naglasio da su spremni za različite scenarije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter