Izvor: Informer
28.11.2021 u 21:31
0

KO ĆE NASLEDITI BAJDENA? Više od 50 POSTO Amerikanaca misli da je NESPOSOBAN

Postoji osećaj da nam zemlja odlazi ispod nogu i da je kontroliše subjekat koji je sposoban da vodi samo kiosk brze hrane, elegantno opisuje odnos američkog naroda prema Džou Bajdenu bivši Trampov saradnik Klif Simp.

Čak 53 odsto američkih birača koje je anketirao Politico smatra da Džo Bajden nije u stanju da obavlja svojedržavničke dužnosti.

Četrdeset osam odsto smatra da je on i u „nedovoljnoj mentalnoj formi“ za to.

Građani SAD koji veruju da je njihov predsednik zdrav, energičan i da „jasno izražava svoje misli“ ostali su u apsolutnoj manjini, piše Viktorija Nikiforova iz RIA Novosti. Njenu analizu prenosimo u celini!

Većina američkih glasača danas dovodi u pitanje predsednikovo mentalno zdravlje, bilo da podržavaju demokrate ili republikance.

Političar sa pola veka iskustva, Džo Bajden je oduvek bio poznat po svojim ekscentričnim izjavama. Na primer, 2007-me je – nakon što je saznao za nominaciju Baraka Obame za predsednika – izgovorio: „Evo, ovo je prvi put da imamo takvog mejnstrim afroameričkog kandidata – inteligentnog i čistog, može da se razume, a i izgleda dobro…“

U stvari, to je bio jezivi rasizam. Svaki drugi političar bi te rečio platio karijerom, ali je Bajdenu sve bilo dozvoljeno

Nakon što je postao šef države, kikseve je počeo da pravi u industrijskim razerama.

Novinar Haui Kar, autor lista Boston Herald koji ne voli Bajdena, skuplja transkripte njegovih govora koji često liče na tok svesti a la Gertruda Stajn.

Na primer, Bajden je ovako pokušavao da pročita sa komada papira ime sindikalnog lidera Čikaga: „…Robert Rojter… Riter… Riter… Er-E-j-T-E-er… Rerejter… Čikaška federacija rada. E, momci, mi ovako pobeđujemo korona virus kada radimo zajedno…“

Američka vojska je već više puta izjavljivala da je vreme da predsednik Sjedinjenih Država podnese ostavku. To je krenulo i pre katastrofe u Avganistanu.

Bajden je apsolutni rekorder po brzini pada rejtinga. Samo je Trampov rejting bio pao niže, ali su skoro svi američki mediji dobro radili protiv njega. Nasuprot tome, američki mediji su podržavali i mazili Bajdena.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter