Izvor: Tanjug
20.12.2023 u 14:19
0

KRAĐA U AVIONU: Kineski državljanin opljačkao putnike TOKOM LETA

Kineski državljanin optužen je da je ukrao više od 23.000 dolara u gotovini od tri putnika na letu od Vijetnama do Singapura. Kako se navodi u optužnici, za krađu je optužen 52-godišnji kineski državljanin koji je bio na letu singapurske niskobudžetne avio-kompanije Skut (Scoot), produžnice Singapur erlajnsa.

On je navodno uzeo tri miliona vijetnamskih donga, što je oko 123 američka dolara, iz ranca jednog putnika, a iz torbe drugog putnika uzeo je 510 miliona vijetnamskih donga (20.950 dolara) i novčanicu od 50 singapurskih dolara, što je oko 38 američkih dolara.

On se optužuje da je uzeo novac u vrednosti od oko 700 dolara iz koverte pronađene u sivoj torbi, koja je pripadala trećem putniku. Portparol avio-kompanije rekao je za Si-En-En da je znao za incident, koji se dogodio 16. decembra na letu iz grada Ho Ši Mina za Singapur.

On je rekao da je jedan putnik upozorio posadu u avionu na sumnju da je došlo do krađe i da se aktiviralo odeljenje aerodromske policije, nakon čega su putnike koji su bili deo incidenta aerodromske vlasti izvele iz aviona radi dalje istrage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter