Izvor: Tanjug
03.06.2022 u 19:37
0

KURS KA UNIŠTENJU PRAVOSLAVNOG HRIŠĆANSTVA Šef Ruske diplomatije Sergej Lavrov optužio je Zapad predvođen SAD za smišljeno uništavanje svega što je povezano sa Rusijom i pravoslavnim hrišćanstvom!

„Zapad, predvođen Sjedinjenim Američkim Državama, počeo je smišljeno da uništava sve što je povezano sa Rusijom i pravoslavnim hrišćanstvom„, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

On je na komemorativnom skupu, posvećenom 140. godišnjici postojanja Carskog pravoslavnog palestinskog društva, istakao da je u poslednjih nekoliko godina, „na inicijativu Amerikanaca, koji su aktivno manipulisali carigradskim patrijarhom, zauzet kurs ka uništenju pravoslavnog hrišćanstva“, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Osnovana je kvazi struktura pod nazivom Pravoslavna crkva Ukrajine, što je delo onih istih koji nastoje da pocepaju Sirijsku pravoslavnu crkvu i Srpsku pravoslavnu crkvu“, rekao je Lavrov.

SADA JE I ZVANIČNO: Zaharova potvrdila dolazak Lavrova u Srbiju, a EVO I KADA!

Šef ruske diplomatije dodao je da je sve to deo „sadašnjeg kursa Zapada ka potkopavanju svega onoga što je u vezi sa Rusijom, Slovenima i pravoslavnim hrišćanstvom“.

„Taj kurs je tako očigledan i teško ga je prikriti“, rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter