Izvor: Sputnik Srbija
04.07.2022 u 14:14
0

LAVROV: Ogromna većina zemalja Latinske Amerike i Karipskog basena zainteresovane za saradnju sa Rusijom! ZAPAD JE NEPOUZDAN I NESPOSOBAN ZA DOGOVOR!

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov je istakao da ogromna većina, ako ne i sve zemlje Latinske Amerike i Karipskog basena zainteresovane su za razvoj saradnje sa Rusijom i Moskva će uzvratiti na to.

Zapad je, praktično, presekao sve veze sa našom zemljom, milostivo odlučivši da ostavi poneke ekonomske odnose, pre svega one za koje je zainteresovan. Nećemo veštački naškoditi našim interesima, ali smo odavno zaključili da je Zapad nepouzdan i nesposoban za dogovor. A razvijaćemo i ekonomske, i političke, i vojno-tehničke, i kulturne i sve ostale odnose sa svakom zemljom koja je spremna da to čini na ravnopravnoj i uzajamno-korisnoj osnovi“, zaključio je šef ruske diplomatije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MOSKVA I KARAKAS SAGLASNI: Blokiranje imovine suverenih država ne samo da je pljačka u stilu divljeg Zapada, već je grubo kršenje društveno-ekonomskih prava građana

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter