Izvor: sputniknews.com
30.05.2022 u 09:12
0

LAVROV: RUSIJA SMETA ZAPADU DA USPOSTAVI JEDNOPOLARNI SVET! Sankcije nisu pripremane „preko noći“!

Sankcije koje je Zapad uveo Rusiji i koje su se očigledno pripremale „ne preko noći“, teško da će biti ukinute, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

„Tom brzinom kojom su ih uvodili i njihov obim pokazuju da te mere nisu pripremljene preko noći. Pripremljene su odavno. Teško da će te mere biti ukinute“, kazao je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zapad se godinama oglušuje o pozive Rusije da natera Ukrajinu da ispuni svoje međunarodne obaveze!

Štaviše, dodao je Lavrov, i SAD, doduše ne javno, ali u kontaktima sa svojim saveznicima govori o tome da čak i da se situacija sa Ukrajinom razreši, sankcije će svejedno ostati na snazi.

„Ovde se ne radi o Ukrajini, koja uzgred budi rečeno služi kao instrument za obuzdavanje Rusije, već o tome da Moskva smeta Zapadu da uspostavi jednopolarni svet koji je Vašington proglasio uz pokornu saglasnost Evrope“, zaključio je.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter